tisdag, juli 22, 2008

gamla grisar, nya grisar... :-D mm



Så här söta är Alma & Hampus när de delar frukost: småmorötter som Alma själv dragit upp ur landet och tvättat hyfsat rena. :-D Jättegott ser bägge två ut att tycka!
Idag fick vi även hem gårdens nya invånare: Gertrud. Gertrud är en 4-årig minigrissugga på inte mindre än 45kg. Stadigt byggd dam! :-D Hon ska hålla Majken sällskap och förhoppningsvis lära henne att människor faktiskt inte är farliga. De rök ihop vid första mötet, Gertrud och Majken, och av naturliga skäl vann drygt dubbelt så stora Gertrud striden.
Nu på kvällen kunde de vistas inom 1 meters avstånd från varandra och bli bjudna på äpple, men efter en stund var gertrud tvungen att jaga iväg Majken av principskäl. :-D
Det var inte bara grisar på schemat idag, jag hann städa hela huset (dock ingen golvtorkning. Dammsugning fick vara tillräckligt...) och eftermiddagen och kvällen tillbringade vi hos Karin & John. (Stybbe däremot hade varit där hela dagen och hjälpt till med veden)
Det är lustigt det där... Barnen blir gnälliga när de blir trötta. Vi vuxna börjar prata rosa balettkläder på vuxna karlar, rumpblekning och annat i samma stil. undrar vad som är värst... ;-)

Inga kommentarer: