lördag, augusti 02, 2008

En lugn dag för en gång skull!

Idag har det regnat, regnat och regnat, och vi har haft en osedvanligt lugn dag. Jag ägnade förmiddagen åt att baka frallor med havregryn, durumvete och majsmjöl i, kryddat med persilja, gräslök, körvel och libbsticka (det som fanns att tillgå, alltså;-)) och enl Stybbe som har smakart blev det JÄTTEGOTT. (det trodde jag verkligen inte, men som sagt var det vad som fanns hemma, och brödet var slut i frysen)

Eftermiddagen tillbringade vi hos Karin & Johan, tårta, mat (en jättegod pastasås med squash, räkor, cream fraiche, buljongtärning, cayennepeppar, vitlök och citron! Den ska jag helt klart laga här hemma!!!) och tjejerna lekte. Emellanåt var det så otroligt söta och goa ihop (bland annat när de sprang runt nakna med grisöron på huvudet!) men ganska ofta blev det gnäll och gråt, alla var trötta efter gårdagens sena kväll!

På hemväg mötte vi ett lamm på vägen som tyvärr inte ville låta sig fångas. återvände med en hink snask och koppelvana Tekla i bagaget ;-) och gick runt och letade en halvtimme samman med några grannar, men lammet var försvunnet. Nåja, det dyker nog upp i morgon igen, för tydligen hade det irrat omkring här hela dagen. Inte helt lämpligt med får på 47:an!

Inga kommentarer: