onsdag, augusti 13, 2008

"Normal"

Ja nu är jag normal, tydligen! Det konstaterandet kan man ju verkligen bli lycklig över *flinar* Nå, jag har varit på sjukhuset för utvärdering av medecinen jag tar (enbrel) Jag har fortfarande väldigt ont, om än ganska mkt mindre än tidigare, men framförallt har jag nu NORMAL rörlighet enl. ngn skala. Jag är verkligen inte lika rörlig som jag har varit, men tydligen är majoriteten av människor ganska ordentligt stela, eftersom jag är väldigt genomsnittlig nu...?! Jag förväntas vara mkt glad över att nu anses ha normal rörlighet, men rörligheten har inte varit ngt egentligt problem, utan det är smärtan. :-/ Jag är visst lite väl krävande som tror att jag ska kunna slippa ha ont! ;-)


I grönsakslandet hittar man nu nya, spännande saker! Pumporna är på G! Förutom de stora, vackra blommorna, så kan vi nu stoltsera med en och annan liten söt pumpa!
Idag har förövrigt varit brödbaksdag! Frysen tinnehåller nu drygt 10kg härligt, nybakt bröd! 2/3 av det skall dock till Almas dagis. Barnen där har lyxen (fast det borde väl vara en självklarhet, egentligen!) att få äta hembakt bröd allt som oftast!

1 kommentar:

Familjen Andersson sa...

Snälla Linda. lägg ut några bra bröd rercept..Jag har sån recepttorka just nu..och är så trött på allt det jag brukar baka.. :(