torsdag, september 11, 2008

Sjukhusbesök och annat elände

Idag har det varit i princip heldag på sjukhuset då Alma skulle göra isotopundersökning mm på sina njurar. Det är förstås aldrig roligt med nålar, läkare och konstiga kameror, men det gick faktiskt väldigt bra idag. En del tårar blev det ju, men... jaa, helt okej ändå. Dessutom hann Alma med en del roligt emellan det jobbiga också: vi gick en promenad runt sjön (pust & flås tyckte mamma och pappa om 1h i rask takt...) och målade väldigt vackra tavlor på lekterapin!
Fick hem våran vattenpump från renoveringen också. Vi lämnade in en rostig metallklump som jag varken kunde se upp och ned på, och fick tillbaka den här! "Där är våran pump" sa Stybbe och pekade och min reaktion blev "ha ha, knappast". Jag trodde att han skojade, för jag trodde bara att funktionen skulle fixas, inte att den skulle se ut som en helt ny pump! Dessbättre fungerar den som planerat också.
Jaha, och vart kommer nu eländet in...? Sjukhusbesöket gick förhållandevis bra, och pumpen går igen, då borde väl allt vara frid och fröjd, eller? Nähä du, när pumpen nu fungerade, visade den ett annat problem för oss. Vi har en läcka på vattenledningen. Och inte vid en kran eller dyl, utan NÅGONSTANS NERE I MARKEN. Fasen, varför kan inte allt bara fungera?!?

2 kommentarer:

nordicharps sa...

Fy vad tråkigt!

Jag letade efter loppisen, gissa vems brist på lokalsinne ledde till en intressant bilresa runt hela området utan att hitta det...?!

Linda Färnevik sa...

*skrattar* Ditt lokalsinne är faktiskt ganska charmigt!

Superlätt att hitta till loppisen: kör förbi våran infart (skylt "äleberg", passera även nästa infart åt vänster (skylt "gökhem") Direkt ovanför backen svänger du vänster, "Vilske kleva". Loppisen ligger direkt på höger sida!! :-D