torsdag, november 20, 2008

900 000

Jag förstår att det är mycket jobb att vara vd på posten. Mkt ansvar. Många vykort att hålla koll på. =) Jag förstår också att nya vd´n har "spetskompetens" (Kan han portotabellerna utantill tror ni? =)) Men är det verkligen realistiskt att lyfta 900 000 kr? Niohundratusen kronor? I MÅNADEN?!? I MÅNADEN?!? (och därtill ha ytterligare cirkus 500 000 i pension, också det varje månad) Gör han ett 50ggr viktigare och bättre jobb än fröknarna på Almas dagis, till exempel? Jag tvivlar.

Det här är vansinne, rent vansinne. Det är ju så man mår illa. När postens anställda dessutom blir utan julbord i år för att posten inte har råd med några köttbullar och ett par sketna bitar sill per brevbärare (mfl), ja då börjar man ju undra om det här är ett försenat aprilskämt. Allvarligt. Vad gör man? Bojkottar posten? (börjar med brevduvor?)

Jag hoppas Lars G Nordström själv inser det sjuka i det här, hans inkomst, inkl pension, skulle räcka till en sisådär 75 heltidsbrevbärares löner. Det är vidrigt. Omoraliskt. I det närmaste kriminellt. Fy sjutton!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dessutom i ett statligt företag...som ju någonstans ska vara tryggheten själv.. eller?